Fiverr WordPress 5.1 Test Answers 2022

Fiverr WordPress 5.1 Test

Fiverr U.S Adobe Adobe Illustrator Skills Test Answers have been prepared and tested by native professionals. You will be surprised to know that we have got tremendous results in real environments. To pass, you will need to answer 60%-80% of the questions correctly.

Join Our Group For More Updates

telegram

Fiverr WordPress 5.1 Test

 

Fiverr WordPress 5.1 Test Answers:

1) In relation to WordPress, which of the following cookies are stored on the visitors’ computers when they comment on your blog?

  • Comment_author_ (HASH)
  • Wp-settings (time) {UID} cookies
  • WordPress_logged_in_ [Hash]
  • Comment_author_email_(HASH)

2) Which of the following plugins can be used to improve the performance by caching your WordPress posts and pages as the static files?

  • W3 Total Cache
  • WP Super cache
  • Cache Enabler

  1. All 1, 2 and 3-Ans
  2. Only 1 and 2
  3. Only 1 and 3
  4. Only 2 and 3

3) Which of the following options is the correct order of rendering the databased archive index pages in template hierarchy?

Ans: data.php.index.php.archive.php

4) Choose True or False

By default, all the published pages are added to the menu automatically by WordPress.

Ans: True

5) Which of the following options are the correct cookies that WordPress uses for the users who have registered an account with the WordPress site?
i) WordPress_logged_in_[HASH]

ii) Comment_author_url_(HASH)

iii) WordPress-[hash]

iv) Comment_author-(HASH)

 Join Telegram Group For More Answers👇

CLICK HERE

 

6) Which of the following is the correct option that is the default theme of WordPress 5?

Ans: Twenty Nineteen.

7) In WordPress which of the following types of items you can add into your menu?

  1. Pages
  2. Categories
  3. Custom links

  • All 1, 2 and 3
  • Only 1 and 2
  • Only 1 and 3
  • Only 2 and 3

8) In relation to caching in WordPress, varnish cache application is supported on which of the following platforms?

  1. Windows 7
  2. Linux
  3. FreeBSD

9) In which of the following orders, 404 template Files are called in template hierarchy?

Ans: 404.php, index.php

10) In relation to screen options in WordPress, which of the following items/modules is/are hidden by default?

  1. Posts
  2. Tags
  3. Only 1
  4. Only 2
  5. Both 1 and 2
  6. Neither 1 nor 2

11) Which of the following options are the correct requirements for using “Pretty” Permalink?

  •  

  1. An .htaccess file
  2. Apache web server with the mod rewrite module installed.
  3. The follow Sym links option enabled in the WordPress’s home directory.

  • All 1, 2, and 3
  • Only 1 and 2
  • Only 1 and 3
  • Only 2 and 3
  •  

12) Select True or False.

  1.  

WP super Cache is not a static page caching plugin for WordPress.

Ans: False

13) If you have shell access to your server, then which of the following commands can you use to change the file permissions for file recursively?

Ans: Locate/path/to/your/wordpress/install/-type f-exec chmod 644 {}\;

14) Which of the following options is the correct order (by priority in uses to display tag in template hierarchy?

Ans: tag. {slug}.php, tag-{id}.php, tag.php, archive.php, index.php

15) Which of the following options is the purpose of the PIklist plugin in WordPress?

Ans: It permits you to create custom meta boxes and fields in WordPress.

16) In relation to posts screen, which of the following columns are displayed in the table of posts?

  1. Title
  2. ID
  3. Categories
  4. Tags
  5. Author

17) Choose True or False

You can use the pre_get_posts Filter hook for including custom posts into your main query of blog posts.

Ans: True

18) Which of the following options is the correct order of rendering the date-based archive index pages in template hierarchy?

Ans: date.php, archive.php, index.php.

19) In WordPress, which of the following template tags is used to tell WordPress to get the blog title out of the database and add it in the template File?

Ans: the_title()

20) What does the “Error 145” in WordPress indicate?

Ans: It indicates that a table in your database is corrupted.

Join Our Telegram Group👇

telegram

 

21) In relation to get the blog indexed in Google Search, which of the following terms processes the information and also determines the quality of the content, so that the information can be placed appropriate by on google pages?

Ans: Indexing.

22) Which of the following statements are correct about the “Pages” post type in WordPress?

  1. You can place them into a hierarchical order where a page can be the parent or child of another page creating a page structure.
  2. They can be displayed in a reversed time-based order.
  3. They do not make use of categories like posts do
  4. None of above

23) While exporting your WordPress data, which of the following data can you export?

  1. Posts
  2. Pages
  3. Comments
  4. Categories
  5. Custom taxonomies

  • All 1,2,3,4 and 5
  • Only 1,2,4 and 5
  • Only 2,3,4 and 5
  • Only 2, 4 and 5
  • Only 1,2,3 and 5

24) In relation to Caching in WordPress, which of the following leads of authority are provided by Varnish?

  1. The command line arguments
  2. The CLI interface
  3. VLC program
  4. HTTP request

25) Choose True or False

By default, meta tags are included in WordPress.

Ans: False

26) Choose True or False.

It is mandatory for all the WordPress users to add an e-mail address in their respective profiles.

Ans: True

27) Which of the following options is the correct under (by priority in use) to display a single page in template hierarchy?

Ans: Singular.php, index.php, page-{id} php, page-{slug}.php, page.php, custom template file.

28) In WordPress, which of the following plugins can be used to limit the number of login attempts?

  1. SiteGuard WP Plugin
  2. OSSEC
  3. Notify
  4. Brute Force Login Protection

29) In relation to posts screen, which of the following options is the default view in the table of posts?

Ans: List view

30) While using permalinks in blogging, which of the following options is the title of your article post within the link?

Ans: Post slug

Fiverr WordPress 5.1 Test answers

31) In wordpress, which of the following options is/are the correct examples of a non-hierarchical taxonomy?

Ans: Tag

32) While selecting the color scheme under the personal options in WordPress, which of the following colors are the menu background color?

And: First two colors

33) Meta tag in WordPress sites can be added in which of the following ways?

  1. By using plugins
  2. By adding them to the header.php” template file in the wordpress theme
  3. BY updating database

  • Both options a and b
  • Both options b and c

34) In wordpress, a contributor has which of the following capabilities?

  1. Read
  2. Delete_post
  3. Edit_post
  4. Publish_post

35) Which of the following definitions of the WP_DEBUG constant can be used to trigger the debug mode throughout WordPress?

Ans: define (“WP_DEBUG,” true);

36) In relation to the roles of WordPress 5, which of the following options can only publish and manage their own posts?

Ans: Author

37) How can you access your profile screen in WordPress?

  1. From the main navigation menu under users
  2. By clicking on the name link at the top of the WordPress screen.

  • Only 1
  • Only 2
  • Both 1 and 2
  • Neither 1 and 2

38) Which of the following statements is /are correct about the posts type on WordPress?

a) Attachments can make use of the WP_postmeta table to store the extra information like image’s meta data

b) Each theme in WordPress can have its own custom CSS post

  • Both options a and b
  • Neither option a nor b

39) Which of the following you should avoid while choosing a password?

  1. Permutation of your real name, username or company name
  2. A Word from a dictionary, in any language
  3. Any numeric only or alphabetic only password.
  4. Any password containing numeric, alphabets, and special symbol

  • All 1,2,3 and 4
  • Only 1,2 and 3
  • Only 1,2 and 4
  • Only 2, 3and 4

 Join Our Telegram Group👇

CLICK HERE

 

40) Which of the following statements are correct about the posts screen?

  1. Categories can be added in bulk to a set of posts.
  2. Tags can be added in bulk to a set of posts
  3. Categories can be deleted in bulk from a set of posts
  4. Tags can be deleted in bulk from a set of posts.

41) By default, WordPress makes use of which of the following file in a theme for displaying post of any type of the front-end of a website?

  1. index.php
  2. single.php
  3. archive.php

42) Which of the following options is a correct example of PATHINED permalink?

  1. https://example.com/index.php/yyyy/mm/dd/post-name/
  2. https://example.com/?p=n
  3. https://example.com/2012/post-name
  4. https://example.com/2012/12/30/post-name

43) My SQL workbench tool can be used for taking backups of WordPress database with which of the following operating system can you use this tool?

  1. Windows
  2. Mac
  3. Linux

44) In which of the following orders, 404 templates file are called in template hierarchy?

Ans: index.php, 404.php

45) In relation to backup your WordPress database, which of the following tools can be used for taking backup only in windows operating system?

Ans: EMS SQL management studio for My SQL

46) What does the “Error 28” in WordPress indicate?

  • It indicates that the cache on your servers is full.
  •  It indicates that you have too many files in/tmp.

47) In relation to a WordPress theme, which of the following statements is correct about the index.php file?

Ans: It is a fallback file that is used to serve all the content to the browsers for rendering.

48) Choose True or False

You can use the pre_get_posts filter hook for including custom posts into your main query of blog posts.

Ans: True

49) In relation to posts screen, which of the following options is the default view in the table of posts?

Ans: List view

50) Which of the following options are the correct files that are required for making theme in WordPress?

  1. php
  2. css
  3. php

  • All 1, 2 and 3
  • Only 1 and 2
  • Only 1 and 3
  • Only 2 and 3

51) In relation to the roles of WordPress 5, which of the following options can only publish and manage their own posts?

Ans: Author

52) In relation to file system monitoring in WordPress, which of the following tools is the OS kernel level file monitoring service that can be used for running commands on the filesystem event?

Ans: inotify

53) Which of the following plugins can be used in WordPress 5 for two-factor authentication?

  1. Duo
  2. Google authenticator
  3. Wordfence
  4. Rublon

  • All 1,2,3 and 4
  • Only 1,2, and 3
  • Only 2,3, and 4
  • Only 1,3 and 4

54) What is the default value of the SCRIPT_DEBUG content?

Ans: False

55) While updating WordPress, which of the following options can be the correct reason for the given message on the screen- “Briefly unavailable for scheduled maintenance. Please check back in a minute.”

Ans: Maintenance File

 Join Our Telegram Group For More Update👇

telegram

 

56) If you receive an error that says “Purse error.unexpected”, which of the following options can be the reasons for the same?

  1. You have forgotten to include the opening bracket {
  2. You have forgotten to include the $ when refereeing a variable
  3. Missing a semicolon; at the end of an individual line.
  4. You have an else statement with the no opening if statement

57) Can you import content from a static HTML site to WordPress?

Ans: Yes

58) In WordPress which of the following types of items you can add into your menu?

  1. Pages
  2. Categories
  3. Custom links

  • All 1,2 and 3
  • Only 1 and 2
  • Only 1 and 3
  • Only 2 and 3

59) By default, WordPress dashboard Permits administrator to edit plugins and themes file?

Ans: Yes

60) By default, in WordPress, a standard post will which of the following taxonomies types?

  1. Categories
  2. Post formats
  3. Tags
  4. Choose True or False.

61) The given command can be used to backup all the database table.

Mysqldump-add-drop-table-h mysqo-hostserver-u mysqo_username-p mysqo_database name

Ans: True

62) Choose True or False

You can edit .htaccess file by FTP or Shell.

Ans: True

63) In WordPress, a subscriber has which of the following capabilities?

Ans: read

64) Choose True or False.

In WordPress, “Revisions” and “Attachments” post type are stored in WP_Posts table

Ans: True

65) By default, which of the following database is used by WordPress 5?

Ans: My SQL

66) Which of the following options is a program that can be used to manipulate the database remotely through a web interface?

Ans: PHP My Admin

67) In WordPress, which of the following attacks can you see via the logs?

  1. Cross site scripting (XSS)
  2. Remote File inclusion (RFI)
  3. Local file inclusion (LFI)
  4. Directory traversal attempts

  • All 1,2,3 and 4
  • Only 1,2, and 3
  • Only 2,3 and 4
  • Only 1,3 and 4

68) In relation to dashboard screen in WordPress 5, which of the following options are provided by the At a Glance widget?

  1. Most recent comment
  2. Number of posts
  3. Number of pages
  4. Number of comments
  5. Recently published post

69) Suppose, you have a fixed IP address and you do not want any person (except yourself) to login to your admin area. Which of the following files will help you to access to wp-login.php?

  1. .htaccess
  2. config

  • Only 1 can be used
  • Only 2 can be used
  • Both 1 and 2 can be used
  • Neither 1 or nor 2 can be used

70) Which of the following option are the correct tables that will be always be backed up while taking backups in WordPress?

  1. WP_links
  2. WP_terms
  3. WP_users

71) In relation to WordPress editor which of the Following options is the default block type?

Ans: Paragraph.

 Join Our Telegram Group👇

CLICK HERE

 

The solution is provided by Chase2learn This tutorial is only for Discussion and Learning purpose. If any doubt or suggestions regarding any question kindly comment.

 

Leave a Comment